Waarom Braun het beste voor de gevoelige huid is

Huidirritatie voorkomen is een punt waarmee je ooit te maken kunt krijgen. Geen paniek! Met deze eenvoudige tips voor je dagelijkse routine help je het risico op dat branderige gevoel bij het scheren verminderen.

Waarom Braun het beste voor de gevoelige huid is.

Braun Series scheerapparaten

Weet u niet zeker welke modellen het beste bij u passen?

Vergelijk alle de Shave

Reden 1
Het beste scheerapparaat voor je huid

Het juiste scheerapparaat kiezen en de juiste technieken toepassen spelen een grote rol bij het voorkomen van ingegroeide haartjes en bultjes en het verminderen van irritatie. Bij bepaalde elektrische scheerapparaten warmt het scheerhoofd op, en dat zorgt voor ontstekingen en irritatie van je huid. Braun biedt je de ultieme scheerervaring, het scheerapparaat dat aan je huidbehoeften voldoet met een prestatie waarop je kunt vertrouwen:

Kies de Braun Series 9 Pro. ’s Werelds meest efficiënte scheerapparaat. Uitzonderlijk zacht voor de huid.¹

Pionierstechnologie en ongeëvenaarde prestaties - een scheerapparaat dat haar zo efficiënt verwijdert dat je huid vrijwel irritatievrij blijft.

Of waarom kies je niet voor een compleet andere elektrische scheerervaring: Braun Series 3 ProSkin scheerapparaten.

Het Braun Series 3 ProSkin oplaadbare elektrische scheerapparaat/scheersysteem biedt een snellere scheerbeurt met beter comfort voor je huid. De 3 drukgevoelige scheerelementen passen zich aan elke gezichtscontour aan en de speciale Micro Grip pakt meer haartjes bij de eerste beweging².

Reden 2
Nat of droog - jouw keuze

Scheerschuim of gel gebruiken verzacht de huid aanzienlijk waardoor je minder kans loopt op huidirritatie tijdens het scheren. Maar als je liever droog scheert zonder scheerschuim, raden we je aan je gezicht niet te wassen voordat je je gaat scheren, omdat je huid lichtjes opzwelt na het wassen. Onthoud in beide gevallen dat je wel wat druk moet uitoefenen maar dat je niet te hard moet drukken, omdat dat weer scheeruitslag kan veroorzaken.

Nat of droog - jouw keuze

Reden 3 Geavanceerde technologie - grondig en intelligent

Het meest voor de hand liggende eerst: alle Braun scheerapparaten gaan in een rechte lijn, niet zoals roterende scheerapparaten. Wij vinden deze scheerbeweging intuïtiever en efficiënter. Uit een test van een onafhankelijk instituut is gebleken dat bijvoorbeeld dat de Series 9 Pro meer haar in één beweging scheert dan andere scheerapparaten¹.

Bovendien zijn de Series 9 Pro en Series 7 van Braun de enige scheerapparaten ter wereld met intelligente sonische technologie die 160 keer per minuut de dichtheid van je baard leest en zich automatisch eraan aanpast. Het scheerapparaat is extra krachtig, precies waar dat nodig is, voor minder bewegingen en een meer gepersonaliseerde scheerbeurt.

Geavanceerde technologie - grondig en intelligent

Reden 4
Glad en zacht zonder compromissen

Minder bewegingen minimaliseren het risico op huidirritatie, zo eenvoudig is het. Daarom kiezen veel mannen met een gevoelige huid voor de efficiëntie van een Braun elektrisch scheerapparaat.

Braun zet als ultieme huidbescherming een ultradun scheerblad tussen je huid en de superscherpe messen. Elk scheerblad heeft een uniek patroon van 1.064 ergonomisch gevormde gaatjes die elk haartje in de perfecte hoek scheren. Zo blijft je huid lang glad zonder dat hij rechtstreeks met de mesjes in contact komt.

Series 9

¹ Getest op 3-dagenbaarden in vergelijking met toonaangevende premium reeksproducten.
² In vergelijking met voorgaande Serie 3. Getest op 3-dagenbaarden.

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun elektrische scheerapparaten

Braun elektrische scheerapparaten

Vind je elektrische scheerapparaat van Braun.

Braun Series 9 Pro

Ontdek Braun Series 9 Pro

Het beste scheerapparaat van Braun, met de ProHead. Efficiënt en zacht bij elke beweging. Het maakt niet uit of het een baard van 1, 3 of 7 dagen is.

Beheer cookies