Zo geef je je snor en bakkebaarden vorm

Hoe werk je je snor en bakkebaarden bij

Hoe werk je je snor en bakkebaarden bij

Met de Braun precisietrimmer perfectioneer je elke gezichtsstijl.

Aan welke speciale kenmerken van je gezichtsstijl je ook wilt werken, met de precisietrimmer behaal je bij elke gezichtsstijl perfectie. Met de precisietrimmer kun je bijvoorbeeld aan je snor of bakkebaarden werken; het neemt slechts een paar minuten in beslag.

Je zou kunnen denken dat het bijwerken van je gezichtsbeharing en snor maar de kers op de taart is en dus niet echt noodzakelijk is. Maar het precies bijwerken van je baardsnit kan het verschil maken tussen een onhandig baardexperiment en een super stijlvolle look die tot in de puntjes verzorgd is!

Zo gebruik je de Braun precisietrimmer

Stap 1

Kam het gewoon naar voren en trim het op de gewenste lengte. Volg daarbij altijd de lijn vanaf je oor. Houd de precisietrimmer verticaal en trim je bakkebaarden met een neerwaartse beweging.

Braun precisietrimmer - zo geef je je snor en bakkebaarden vorm

Stap 2

Voor die complete look van een sikje of ‘soul patch’ is een frisse snor perfect. De precisietrimmer is het ideale apparaat om je haar op je bovenlip eruit te laten zien als een stijlvol statement, in plaats van een ouderwetse walrussnor.

Stap 3

Zorg er gewoon voor dat je om de paar dagen je snor trimt, zodat hij er altijd netjes en fris uitziet, in plaats van rommelig en sjofel en een strakke vorm heeft. En waarom probeer je niet eens iets opvallends? Met de precisietrimmer is het opmerkelijk eenvoudig om je een wat wildere stijl aan te meten en een paar gekke lijnen in je sexy designerstoppels te scheren - probeer het maar eens!

Jouw perfecte snortrimmer voor precieze randen en contouren