Zo geef je je snor en bakkebaarden vorm
Zo geef je je snor en bakkebaarden vorm

Zo geef je je snor en bakkebaarden vorm

Met de Braun precisietrimmer perfectioneer je elke gezichtsstijl

Aan welke speciale kenmerken van je gezichtsstijl je ook wilt werken, met de precisietrimmer behaal je bij elke gezichtsstijl perfectie. Met de precisietrimmer kun je bijvoorbeeld aan je snor of bakkebaarden werken; het neemt slechts een paar minuten in beslag.

Je denkt misschien dat het vormgeven van je gezichtshaar en snor slechts de kers op de taart is en niet echt nodig is. Maar het werken aan die nauwkeurige details van je look kan echt het verschil maken tussen een enigszins klungelig baardexperiment en een superstijlvolle, perfecte look!

How to use Braun precision trimmer

Stap 1

Kam het gewoon naar voren en trim het op de gewenste lengte. Volg daarbij altijd de lijn vanaf je oor. Houd de precisietrimmer verticaal en trim je bakkebaarden met een neerwaartse beweging.

Braun precisietrimmer - zo geef je je snor en bakkebaarden vorm

Stap 2

Voor die complete look van een sikje of ‘soul patch’ is een frisse snor perfect. De precisietrimmer is het ideale apparaat om je snor eruit te laten zien als een stijlvol statement, in plaats van een ouderwetse walrussnor.

Stap 3

Zorg er gewoon voor dat je om de paar dagen je snor trimt, zodat hij er altijd netjes en fris uitziet, in plaats van rommelig en sjofel en een strakke vorm heeft. En waarom probeer je niet eens iets opvallends? Met de precisietrimmer is het opmerkelijk eenvoudig om je een wat wildere stijl aan te meten en een paar gekke lijnen in je sexy designerstoppels te scheren - probeer het maar eens!

Je snortrimmer voor nauwkeurige randen en contouren