Zo krijg je een sikje
Zo krijg je een sikje

Zo krijg je een sikje

Met de veelzijdige Braun multi groomer kun je de perfecte stijl voor je sikje scheren, stylen en trimmen.

Je hoeft slechts een van de vele gezichtsstijlen uit te kiezen. Een tijdloze klassieker die opmerkelijk eenvoudig te creëren is met de Braun multi groomer is het trendy, stijlvolle sikje.

Zo trim je een baard

Stap 1

Begin bij het gladscheren van de beide kanten van je gezicht en je hals onder je kin. Zo krijg je een frissere uitstraling en het zorgt ervoor dat je sikje opvalt en geen warrige stoppels heeft.

Zo krijg je een stijlvol sikje met de multi groomer

Step 2

As a next step, start to trim your goatee to whatever length you want – with the Multi groomers adjustable trimming attachment it’s completely up to you! Do this once a week to keep it looking tidy and sexy. If you let your beard grow too long, it tends to look a bit scruffy so don’t get lazy about it.

Ontdek hoe je coole baardstijlen krijgt met de baardtrimmers van Braun

Stap 3

Style op de derde plaats de contouren van je sikje, maak scherpe hoeken waar de randen van je sikje aansluiten op de horizontale lijn onder je kin. Dit geeft je baard een meer gedefinieerde look en valt daardoor ook meer op. En klaar is kees- een in het oog springend sikje binnen een paar minuten!

Later:

Houd in gedachten dat de grootte van je sikje niet te overweldigend is voor je gezicht. Je kunt niet je sikje je gezicht laten overnemen; jij bepaalt de breedte ervan. Want hoe breder de sik, des te voller lijkt het gezicht. Daarnaast lijkt het of je iets te verbergen hebt en is het dus geen look meer, waardoor zijn nut teniet wordt gedaan.

De truc is om nooit de baard voorbij de irissen van je oog te laten gaan. Zo zorg je ervoor dat je gezicht smaller lijkt en het geeft je ook de juiste symmetrische balans. Wat je met de rest van je baard doet, ligt uiteraard helemaal aan jou.

Je allround scheerapparaat voor unieke en stoere baardstijlen.