Hoe trim je voor een perfect verzorgde look

Hoe trim je voor een perfect verzorgde look

De Braun baardtrimmer is ideaal voor een coole, gestylde look.

Naast het trimmen van je volle baard, het behouden van designerstoppels of het vormgeven van een andere stijl is de Braun baardtrimmer perfect om een stoere, gestylde look te creëren. Combineer gewoon een scheerhoofd met een 1-dagsbaard, en trim het elke dag.

Step 1

Voor het behoud van deze stijl, nadat je die sexy designerstoppels hebt laten groeien, zet je de Braun baardtrimmer op de kleinste stand. Trim elke dag je haar om te voorkomen dat je stoppel uitgroeit tot een volle baard. Vergeet niet de stylingfunctionaliteit van de Braun baardtrimmer te gebruiken voor de vormgeving van de nauwkeurige contouren en om ervoor te zorgen dat het er netjes blijft uitzien.

Step 2

Om de look af te maken, trim je je haar lekker kort. Dit betekent niet alleen minder onderhoud, het past ook perfect bij mooie designerstoppels. Natuurlijk kun je ook de stylingfunctionaliteit van de Braun baardtrimmer gebruiken om mooie patronen of lijnen te creëren.

Stap 3

Als perfecte combinatie tussen een lichte hint van baardhaar en een kort kapsel, werkt deze look perfect voor veel verschillende stijlen, afhankelijk hoe je hem draagt. Van ruig tot verfijnd en sexy - deze knappe combinatie vergt weinig moeite en geeft je een coole look waarmee je je persoonlijkheid op een intrigerende manier kunt uiten.

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Alles-in-één stylingset

Alles-in-één stylingset

Complete stijl van top tot teen. 100% moeiteloos.

Professionele baardtrimmer

Professionele baardtrimmer

Professionele precisie en 100% controle

Beheer cookies