Zo trim je en krijg je een perfect gestylde look
Zo trim je en krijg je een perfect gestylde look

Zo trim je en krijg je een perfect gestylde look

De Braun baardtrimmer is ideaal voor een coole, gestylde look.

Naast het trimmen van je volle baard, het behouden van designerstoppels of het vormgeven van een andere stijl is de Braun baardtrimmer perfect om een stoere, gestylde look te creëren. Combineer gewoon een scheerhoofd met een 1-dagsbaard, en trim het elke dag.

Brauns baardtrimmer voor de nauwkeurige contouren

Stap 1

Voor het behoud van deze stijl, nadat je die sexy designerstoppels hebt laten groeien, zet je de Braun baardtrimmer op de kleinste stand. Trim elke dag je haar om te voorkomen dat je stoppel uitgroeit tot een volle baard. Vergeet niet de stylingfunctionaliteit van de Braun baardtrimmer te gebruiken voor de vormgeving van de nauwkeurige contouren en om ervoor te zorgen dat het er netjes blijft uitzien.

Trim je haar met de Braun baardtrimmer

Stap 2

Om de look af te maken, trim je je haar lekker kort. Dit betekent niet alleen minder onderhoud, het past ook perfect bij mooie designerstoppels. Natuurlijk kun je ook de stylingfunctionaliteit van de Braun baardtrimmer gebruiken om mooie patronen of lijnen te creëren.

Braun baardtrimmer

Stap 3

Deze combinatie van lichte gezichtsbeharing en een goed bijgehouden haarstijl werkt perfect voor allerlei soorten stijlen, afhankelijk van hoe je het wilt. Van ruig tot geraffineerd of sexy - deze 'hot combo' geeft je een gedoeloze en coole look die je individualiteit op een intrigerende manier uitdraagt.

Opvallende baard- en haarstijlen