Zo trim je en krijg je een perfect gestylde look

Hoe trim je voor een perfect verzorgde look

Hoe trim je voor een perfect verzorgde look

De Braun baardtrimmer is ideaal voor een coole, gestylde look.

Naast het trimmen van je volle baard, het behouden van designerstoppels of het vormgeven van een andere stijl is de Braun baardtrimmer perfect om een stoere, gestylde look te creëren. Combineer gewoon een scheerhoofd met een 1-dagsbaard, en trim het elke dag.

Brauns baardtrimmer voor de nauwkeurige contouren

Step 1

Voor het behoud van deze stijl, nadat je die sexy designerstoppels hebt laten groeien, zet je de Braun baardtrimmer op de kleinste stand. Trim elke dag je haar om te voorkomen dat je stoppel uitgroeit tot een volle baard. Vergeet niet de stylingfunctionaliteit van de Braun baardtrimmer te gebruiken voor de vormgeving van de nauwkeurige contouren en om ervoor te zorgen dat het er netjes blijft uitzien.

Trim je haar met de Braun baardtrimmer

Step 2

Om de look af te maken, trim je je haar lekker kort. Dit betekent niet alleen minder onderhoud, het past ook perfect bij mooie designerstoppels. Natuurlijk kun je ook de stylingfunctionaliteit van de Braun baardtrimmer gebruiken om mooie patronen of lijnen te creëren.

Braun baardtrimmer

Stap 3

Als perfecte combinatie tussen een lichte hint van baardhaar en een kort kapsel, werkt deze look perfect voor veel verschillende stijlen, afhankelijk hoe je hem draagt. Van ruig tot verfijnd en sexy - deze knappe combinatie vergt weinig moeite en geeft je een coole look waarmee je je persoonlijkheid op een intrigerende manier kunt uiten.ay.

Opvallende baard- en haarstijlen