Meer dan alleen maar een geschenk

Meer dan alleen maar een geschenk.
Wat geef je aan de persoon die je hart veroverd heeft?
Meer dan alleen maar een geschenk.
Op zoek naar geschenkideeën? Op zoek naar een persoonlijk ontworpen geschenk waardoor je geliefden weten hoe speciaal en bijzonder ze voor je zijn?
Een Braun geschenk laat zien hoe goed je ze kent (en hoeveel ze voor je betekenen). Je laat ermee zien hoe nauw jullie band is. Naast de superieure kwaliteit en het pure design, is dit wat van Braun meer dan alleen maar een geschenk maakt.
Met een Braun zit je goed, geef hem aan iemand met Kerstmis of bij een andere gelegenheid, zodat die zich bijzonder voelt.
Het perfecte geschenk voor hem
Wil je een man een goed gevoel geven?
Geef hem een Braun scheerapparaat of trimmer. Hij zal dol zijn op de grondigheid en het huidcomfort. Hij zal dol zijn op het resultaat – een perfect gladgeschoren look of de perfecte baardstijl. En hij zal dol zijn op jou, omdat je iets koos waardoor hij er goed uitziet.
Het perfecte geschenk voor haar
Wil je een vrouw zich op en top vrouwelijk laten voelen?
Geef haar een huidverzorgings- of hairstylingproduct van Braun. Ze zal genieten van de langdurige gladheid en stralende gloed van haar huid. Ze zal dol zijn op de gezonde glans en prachtige stijl van haar haar. En ze zal dol zijn op jou, omdat je iets koos waardoor zij er fantastisch uitziet.