Braun FaceSpa

Braun FaceSpa

’s Werelds 1e apparaat voor gezichtsepilatie, reiniging en revitalisering voor onberispelijke schoonheid.

Braun Face - Gezichtsepilator, reinigingsborstel en huidrevitaliseringssysteem

Zo gebruik je de Braun FaceSpa.
De video bekijken
6 behandelingen. 1 apparaat.
Nauwkeurige gezichtsepilatie en reiniging tot diep in de poriën.

Met de Braun FaceSpa geniet je van wel zes verschillende behandelingen met één apparaat - verwissel gewoon de opzetstukken. Verwijder met de gezichtsepilator nauwkeurig gezichtshaar bij de wortel, en reinig met de gezichtsborstel de huid tot diep in de poriën. Trakteer jezelf op een gladde en jeugdige huid die straalt van natuurlijke schoonheid.

Verwijdert voorzichtig ongewenst gezichtshaar.
Zo zacht dat je klaar bent voor je er erg in hebt.
10 x micro-openingen

De extra kleine kop heeft 10 micro-openingen die zelfs de fijnste haartjes tot 0,02 mm vastgrijpen.

Dagelijkse reiniging, zes keer beter dan met de hand.

Herstelt op zachte wijze de geweldige zuiverheid en natuurlijke glans van je gezichtshuid door make-up en onzuiverheden te verwijderen. Regelmatig scrubben kan ook echt helpen om die vervelende kleine mee-eters te voorkomen. Dankzij de honderd microbewegingen werkt de Braun FaceSpa scrubborstel zes keer beter dan handmatige reiniging. Tijdens je dagelijkse reinigingsroutine scrubt hij zacht en verfijnt hij je huid. Het is de perfecte voorbereiding voor je huid om je crèmes en moisturizers beter te absorberen.

Deze set beautyborstels
is alles wat je huid nodig heeft om te stralen.

Er zijn geweldige dingen die je kunt doen om je huid te helpen aan een fantastisch gevoel en een natuurlijke uitstraling. Braun heeft een volledige beautyset voor het gezicht gecreëerd om aan je huidbehoeften tegemoet te komen: Scrubborstel, borstel voor de extra gevoelige huid, borstel voor de normale huid, beautyspons en het nieuwe revitaliserende kussen voor de huid.

revitaliserend kussen
voor gezichtsmassage.

Het unieke revitaliserende kussen masseert je gezicht zachtjes om de bloedcirculatie te stimuleren, en maakt je huid zichtbaar mooier. Samen met de milde peeling zorgt het voor een gladdere en jeugdigere huid na slechts 3 behandelingen.

Borstel voor de extra gevoelige huid
voor extra zachtheid.

De extra sensitive borstelis ontworpen voor de gevoelige huid en werd getest door dermatologen. Hij heeft langere, dikkere en zachtere borstelharen voor een extra zacht gevoel.

Scrubborstel veegt
dode huidcellen weg.

De scrubborstel verwijdert doeltreffend droge en dode huidcellen om nieuwe huidcellen met een natuurlijke glans te onthullen. Hij heeft twee soorten borstelharen, geplaatst in een bekervorm, die de peelingcrèmes bij gebruik vasthouden.

Breng make-up en crème gelijkmatig
aan met de beautyspons.

Een gelijkmatige huid is een mooie huid. Als je na het reinigen dus make-up en crème wilt aanbrengen, zet dan gewoon de beautyspons op de Braun FaceSpa voor het perfect gelijkmatig aanbrengen van concealer of foundation. Voor een onweerstaanbaar mooie en natuurlijk ogende teint.

Past in je handtas.

Past in je leven.

Deze elegante en praktische gezichtsepilator met beschermkap is zo discreet dat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Wat zit er in de doos?
Afzonderlijke modellen worden met een variërend aantal accessoires geleverd.
Ga naar de vergelijkingspagina en kies daar het model dat bij jou past.

Overzicht van kenmerken

10 micro-openingen
Reinigt tot diep in de poriën
Wet&Dry-borstel
Vervangbare batterij
Je vindt dit vast ook leuk.