Beheer cookies

Silk-expert Pro 3 PL3111 IPL met 3 extra's: precisiehoofd, Venus scheermes and premium tas.

rating-staricon
(1)5 / 5100% recommended

Braun Silk-expert Pro 3 garandeert zichtbare haarvermindering in slechts 3 maanden.¹ Hij past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan voor optimale veiligheid en efficiëntie.¹ Getest op onderbenen, oksels en bikinizone, volgens het behandelingsschema. Individuele resultaten kunnen verschillen.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

300.000 flitsen. 3 intensiteitsniveaus

300.000 flitsen (20% meer dan vorige Silk-expert 3) voor een equivalent van 16 jaar behandeling. De 3 intensiteitsniveaus zorgen ervoor dat het licht zich aan je huidtint aanpast.

De veiligste IPL dankzij SensoAdapt™-technologie.¹

De huidtint varieert over je gehele lichaam. De SensoAdapt™-sensor (met UV-bescherming) leest continu de huidtint en past de flitssterkte aan voor veilige en effectieve zichtbare ontharing.

¹Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Precisiehoofd

Met het precisiehoofd kun je kleinere of lastigere zones aanpakken, zoals gezicht, bikinizone en oksels.

Snel glijden en stempelmodus

De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, ideaal voor grote lichaamsdelen, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

Klinisch getest

De behandelingen zijn door experts klinisch getest en zijn zo goed als pijnloos.

Venus Smooth scheermesje

Beautytasje

Om je IPL in te bewaren en mee te nemen.

Eigenschappen

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd en veilig verklaard voor de huid door een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie die met dermatologen en wetenschappers samenwerkt.

2 comfortmodi

Normale en milde modus met een milde stand voor beginners.

Non-stop vermogen

Geen batterijen of opladen vereist. Verbind het apparaat en begin met de behandeling.

Kleur

Wit/lila

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Ellim92

Jouw woonplaatsZwolle
rating-staricon

1 June, 2019

Super product

Wat een fijn apparaat. Het doet wat het beloofd en is veilig in omgang. Wel heb ik eerst goed de instructies gelezen, dit was goed om het gebruik zo veilig mogelijk te maken. . Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om weg te kijken als je flitst. Hier hadden ze eventueel een brilletje voor kunnen toevoegen maar verder valt er niks te klagen.
Toen ik het apparaat 4 weken geleden kreeg om uit te proberen was ik al erg enthousiast. Ik wou altijd al een op een fijne, pijnvrije manier mijn benen en oksels ontharen. Het is nu nog beter omdat er nu al op plekken geen haar terug komt. De verwachting is dat ik het straks maar 1 keer in de 4 tot 8 weken hoef bij te houden. Dat zou toch geweldig zijn. Zelfs mijn vriendinnen zijn jaloers op het resultaat, helaas zullen zij zelf een apparaat moeten aanschaffen want het apparaat is maar te gebruiken door 1 persoon.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|