Beheer cookies

Silk-expert Pro 5 PL5129 IPL met 4 extra's: precisiehoofd, minischeerapparaat voor het gezicht, Venus extra smooth scheermesje, beauty-etui.

rating-staricon
(17)4.41 / 5100% recommended
  • Veiligste en snelste: 's werelds meest efficiënte IPL¹. Blijvend zichtbare haarvermindering thuis—in 4 weken².
  • Veilig IPL-ontharingsapparaat voor vrouwen en mannen: klinisch goedgekeurd door de Skin Health Alliance
  • Slim ontharingsapparaat: de SensoAdapt-huidsensor past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan
  • Volledig regime: met een minischeerapparaat voor het gezicht en een Venus scheermesje om donshaartjes te verwijderen vóór de IPL-behandeling
  • Compact design: 15% kleiner, 25% lichter dan de vorige generatie. 400.000 flitsen garanderen blijvende zichtbare haarvermindering


¹Doeltreffendheid op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden
²Indien gebruikt volgens het aanbevolen regime, kunnen individuele resultaten variëren

Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Eveliensc

Jouw woonplaatsWaddinxveen
rating-staricon

14 June, 2021

Mooi en luxe product, gemakkelijk thuis ontharen

Allereerst, wat een mooi apparaat en het komt in een luxe etui met allerlei accessoires zoals een scheermes en een face epilator. Het apparaat straalt ook luxe uit en ziet er mooi en degelijk uit. Het heeft een lang snoer, wat handig is, want het apparaat dient aan het stroom te blijven zitten om gebruikt te worden. Vooraf eerst even op je gemak de handleiding doorlezen, wat ik bij de meeste elektrische apparaten niet doe. Daarna ben ik voorzichtig aan de slag gegaan. Van tevoren eerst het haar weggeschoren en vervolgens de laser op de huid geplaatst. Het is even kijken hoe het precies werkt en hoe je het apparaat op je huid moet zetten, maar dat wijst zich redelijk vanzelf. De standaard stand deed geen pijn, hooguit wat warmte. De flits was wel even schrikken en redelijk fel. Het is lastig om te weten welk gebied je al gehad hebt en welke nog niet. Je wilt niet twee keer over hetzelfde gebied gaan. De behandeling is redelijk snel gedaan, tot nu toe alleen nog maar m’n benen behandeld. Over het eindresultaat kan ik nog niets zeggen helaas, dit duurt een aantal weken, maar ik vond het leuk om dit te mogen testen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Rachel

Jouw woonplaatsNijmegen
rating-staricon

14 June, 2021

Eenvoudig en effectief

Na het jarenlange gebruik van een silk epil en scheermes maar weer een poging gewaagd met een IPL apparaat.Het is een heel compleet pakket en na ontvangst meteen begonnen met het testen van deze IPL. Wanneer er wondjes zitten is het handig deze te vermijden gezien dit voor een pijnlijker gevoel kan zorgen, voor de rest is de behandeling geheel pijnloos op soms wat warmte na. De Silk Expert Pro is overal te gebruiken, waar er een stopcontact aanwezig is, dat is dan meteen het grote nadeel: hij is niet draadloos te gebruiken, maar alleen met snoer van /- 1.5 meter, iets om rekening mee te houden.De behandeling van beide benen, bikinilijn en oksels duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens het kijken van een serie is dit prima te doen.Na een viertal behandelingen lijken de haartjes al fijner, lichter en/of minder terug te komen. Ik blijf de IPL dus zeker gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Zonne12

Jouw woonplaatsUtrecht
rating-staricon

14 June, 2021

Nieuwe ervaring met laser ontharing

Na scheren, epileren en harsen, heb ik met dit apparaat voor het eerst geprobeerd te ontharen met een lasermethode. Ik vond het aanvankelijk een beetje spannend, de felle flits en waarschuwingen van kennissen dat het pijn kan doen. Ik vond het uiteindelijk best meevallen. De flits blijft erg vel (ook in daglicht), en het apparaat wordt warm. Ik heb het apparaat nu 4 weken getest en ik merk wel verschil. Ik weet ook niet of het voor al mijn lichaamshaar geschikt is, omdat mijn beenhaar lichter is dan mijn okselhaar bijvoorbeeld. Ik ben benieuwd of de haren nog meer verdwijnen, maar daarvoor moet ik het product nog een paar weken gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Sanntjuh

Jouw woonplaatsVlagtwedde
rating-staricon

14 June, 2021

Echt blij verrast

Van het scheren elke week (soms zelfs nog een paar dagen) was ik er wel klaar mee. Tijdens het testen van dit prachtige ontharingsapparaat begon ik enigzins wat wantrouwend, maar ik ben overstag. De handeling duurt iets langer en is niet haalbaar onder douche maar de resultaten zijn echt vele malen langer zichtbaar. Ipv 1x per week, is dit zelfs in de beginperiode 1xper 4 week.Met een wondje op het te behandelen gebied zou ik wachten tot het wondje genezen is. Dit is anders echt pijnlijk.Het is alleen jammer dat er geen oogbescherming bij zit, aangezien de flitsen best fel zijn. En je moet rekening houden met de lengte van de snoer. Het is niet draadloos te gebruiken, maar dat is logisch met wat de lamp erin moet gebruiken.Al met al blij verrast en het is zeker een aanrader en hier een blijvertje.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Cindy1988

Jouw woonplaatsRotterdam
rating-staricon

13 June, 2021

Fijn in gebruik

Het apparaat is makkelijk in gebruik, heldere gebruiksaanwijzing. Ik heb het apparaat nu 3x gebruikt 1x per week zoals voorgeschreven. De haren komen minder snel terug. Ik ben benieuwd op langere termijn hoe dit gaat zijn. Dit vraagt wel discipline en dat is niet mijn sterkste kant. Het is nog even uitvogelen met de twee verschillende hulpstukken die erbij zitten. Tot nu toe heb ik alleen mijn benen gedaan, ben ook voornemend op mijn oksels en bikinilijn te gaan behandelen met dit apparaat. Het is verder niet pijnlijk, maar je voelt wel dat er ‘iets gebeurd’.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|