Beheer cookies

Silk-expert Pro 5 PL5237 IPL met 4 extra's: breed hoofd, precisiehoofd, Venus extra smooth scheermesje, premium beauty-etui.

rating-staricon
(19)4.16 / 5100% recommended
  • Veiligste en snelste: 's werelds meest efficiënte IPL¹. Blijvend zichtbare haarvermindering thuis—in 4 weken².
  • Veilig IPL-ontharingsapparaat voor vrouwen en mannen: klinisch goedgekeurd door de Skin Health Alliance
  • Slim ontharingsapparaat: de SensoAdapt-huidsensor past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan
  • Met breed hoofd en precisiehoofd voor het doeltreffend behandelen van zowel grotere als smallere lichaamsdelen
  • Compact design: 15% kleiner, 25% lichter dan de vorige generatie. 400.000 flitsen garanderen blijvende zichtbare haarvermindering


¹Doeltreffendheid op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden
²Indien gebruikt volgens het aanbevolen regime, kunnen individuele resultaten variëren

Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

nathalie59

Jouw woonplaatsAntwerpen, België
rating-staricon

13 June, 2021

Handig apparaat

Ik ben steeds op zoek naar een manier om langdurig lichaamshaar te verwijderen. Met deze Braun Silk Expert Pro 5 kan je dit gemakkelijk thuis doen. Tijdens het testen heb ik gemerkt dat het IPL-toestel goed in de hand ligt en gemakkelijk te bedienen is. Met de verschillende koppen kan je alle zones gemakkelijk bereiken. Ook de handleiding is zeer duidelijk. Enige minpunt is dat het toestel niet draadloos is.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

VirgiC

Jouw woonplaatsHuy, Liège
rating-staricon

13 June, 2021

Uitstekend product

Ik gebruik de Braun PL5237 nu een paar weken en ik ben er heel blij mee! Ik had wat bedenkingen voordat ik begon, omdat ik niet zeker wist of deze technologie veilig was. Ik moet zeggen dat mijn twijfels snel verdwenen waren. Zoals beloofd groeien de haren minder snel en minder sterk terug. Het toestel is ook erg makkelijk in gebruik. Je hoeft alleen aandachtig te zijn voor mollen en ze te vermijden. Ik kijk er naar uit om de behandeling voort te zetten en voor de langere termijn van mijn haar af te komen. Ik raad zeker de investering aan!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Charlotte

Jouw woonplaatsLeuven
rating-staricon

13 June, 2021

Handig toestel

Ik ben verkocht aan de Braun IPL. Het voelt zeer degelijk en kwalitatief aan. 5 Minuutjes bladeren door het boekje en ik kon al starten. Na 3 weken dit product te testen zie ik al merkbaar resultaat. Ik heb zelf een bleke huid en eerder fijne haargroei. Voor mij werkt dit perfect. Het is niet enkel efficient maar het gebruiksgemak is super; Als je de knop ingeduwd houd blijft hij flitsen en kan je vlot je hele been behandelen. Hij past zich ook automatisch aan naar je type huid. Maar kan nog wel zelf de kracht aanpassen (voor de oksels en bikini zone vind ik het aangenamer op een lagere stand te laseren). Ik raad ook zeker wel aan om tijdens het gebruik een zonnebril te gebruiken vanwege de felle lichtflitsen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

dkhdkhdfuofei

Jouw woonplaatsNieuwerkerken (Aalst)
rating-staricon

13 June, 2021

Makkelijk en pijnloos product

De Braun Silk-Expert Pro IPL PL 5237 zit in een mooi opbergetui. De handleiding is duidelijk en gebruiksvriendelijk, wel vind ik het belangrijk om deze even door te nemen. Het is een handige manier om haar langdurig te verwijderen. Hou er wel rekening mee dat het resultaat niet onmiddellijk zichtbaar is en je je voor de behandeling nog hoort te scheren. Tijdens het testen merkte ik dat de flitsen best nog sterk zijn, een bijhorende bril kan handig zijn. Het is makkelijk te gebruiken en pijnloos. De behandeling zelf gaat snel. Ik ben nog maar een aantal weken aan het testen en kijk al uit naar het resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Lisert

Jouw woonplaatsGeel, belgie
rating-staricon

13 June, 2021

Tevreden gebruik

Na 5 weken de Braun Silk Expert Pro 5 PL 5237 te gebruiken op mijn benen en oksels merk ik duidelijk al een verschil op mijn benen. Er komen opmerkelijk minder haartjes terug. Op mijn oksels lijkt het toestel voorlopig minder effect te hebben. Dit komt misschien nog na enkele extra sessies. Het laseren op zich is soms toch wel vervelend op gevoelige plaatsen zoals de oksels. Als echt pijnlijk ervaar ik het niet maar het voelt toch wat onaangenaam. Verder vind ik het toestel op zich wat groot en jammer dat het niet draadloos is. Maar over het algemeen ben ik wel tevreden over de Braun!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|