Beheer cookies

Face Mini Hair Remover FS1000 met Smartlight, wit

rating-staricon
(16)4.06 / 587% recommended

• Gladde huid: scheert het haar nauwkeurig en dicht bij de huid af, voor gemakkelijker aanbrengen van make-up
• Zacht en voorzichtig: gemaakt voor efficiënte en zachte ontharing van gezichtshaar voor vrouwen
• Snel en gemakkelijk: design in miniformaat voor draagbaarheid - efficiënte gezichtsontharing, overal en altijd
• Nauwkeurig: dankzij het ingebouwde smartlight van de gezichtsonthaarder kun je de haartjes goed zien en vinden
• Veelzijdig: dit scheerapparaat voor vrouwen is eenvoudig te gebruiken op moeilijke plekken van het gezicht"

Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Vervangstukken

Vind vervangstukken

Gebruiksaanwijzing

Download gebruiksaanwijzing

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Hedwiggg

Jouw woonplaatsGouda
rating-staricon

31 Aug, 2021

Werkt super

Ben hier heel blij mee, alleen sinds kort is het bovenstuk het scheermesje kapot bij mij. Deze draait niet meer rond. (Er zit natuurlijk wel een werkende batterij in.) Iemand een idee om dat te maken?

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Laila

Jouw woonplaatsAntwerpen
rating-staricon

13 June, 2021

Compact en fijn

Tijdens het testen van dit product heb ik dit als heel fijn ervaren. De kleine haartjes boven mn lip en op mn wangen verdwenen meteen. Ik vind het iets leuks omdat het zo klein is dus echt gewoon in je broekzak zelfs kan weggestoken worden. Het lichtje dat schijnt als je de remover gebruikt vind ik ook heel handig en maakt het nog gemakkelijker. Als ik toch iets moet zeggen wat ontbreekt is dat het iets harder had gemogen qua kracht.maar zoals ik zei ik ben er heel tevreden mee ne kan niet zonder! Altijd tevreden over de Braun producten!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

MiniBraunRemoverGebruiker

Jouw woonplaatsBelgie
rating-staricon

13 June, 2021

Anoniem en werkt goed!

Sinds enkele weken maak ik gebruik van de Braun Face mini hair remover. Ik was wel aangenaam verrast door de grootte en de elegantie van de remover. Het is namelijk een mooi disign en klein! Je kan het perfect in je handtas meenemen voor moest je willen. Het is ongeveer 1,5 keer zo groot als een lippenstift. Het ziet er op het eerste zich ook heel anoniem uit, wat ik ook wel belangrijk vind als vrouw. Het ligt ook gemakkelijk in de hand omwille van de grootte. Het doet ook wat het hoort te doen. Het heeft een ontharingsfunctie met een kop van ongeveer 1cm diameter waardoor je gemakkelijk op de moeilijke plaatsten komt. Bij de levering zat ook een borsteltje en het was meteen gebruiksklaar aangezien er al een batterij in zat. Voor vrouwen met grootte handen of met veel beharing, alsook sterke beharing zou ik dit product wel afraden aangezien het maar een klein scheeroppervlak heeft en niet zo effectief is voor sterke haren. Ik heb deze remover wel nog niet zo veel gebruikt om de batterij functie te kunnen uittesten.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Ellen_7

Jouw woonplaatsOudsbergen
rating-staricon

11 June, 2021

Handig en snel apparaat

Mijn kennismaking met dit toestel was verrassend, ik heb in het verleden steeds de pincet gebruikt omdat ik het bestaan van dit product niet kende.Het testen ervan is zeer positief geweest. De ongewenste haartjes verdwenen zonder al te veel pijn en het is alsof ze ook langer wegblijven. Ik vind het formaat van het toestel erg handig. Niet te groot en past in mijn handtas of verzorgingstasje.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

LiesDPl

Jouw woonplaatsHooglede
rating-staricon

11 June, 2021

compact, discreet maar opletten voor wondjes

Dit scheerapparaat is heel compact en mooi ontworpen. Je kunt het apparaat zo heel makkelijk en discreet meenemen.Ik vind het wel een nadeel dat het op batterijen werkt, maar ben heel tevreden over het ingebouwde lichtje.Tijdens het testen van het product heb ik de eerste keer jammergenoeg een klein wondje opgelopen en ik blijf daardoor wel wat schrik hebben bij elk nieuw gebruik.Het grootste voordeel van dit apparaat vind ik het opvangsysteem voor haartjes. Dat werkt echt perfect!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|