Series X XT10 Vervangend scheerblad, zwart.

  • Vervangend scheerblad voor Braun Series X: verleng de levensduur van je apparaat door je mes elke 6 maanden te vervangen.

  • 4D-Blade-technologie: één mes met 4 scheerelementen – bestaande uit 2 zijtrimmers en 2 centrale scheerzones. Met 450 bewegingen per seconde scheert hij glad genoeg voor een geweldig resultaat, terwijl hij zacht blijft voor de huid.

  • Huidbescherming: gekooide mestechnologie beschermt de huid tegen het mes, zodat je comfortabel kunt scheren en trimmen, zelfs op gevoelige plekken.

  • Gebouwd om langer mee te gaan: de 4D-Blade is gemaakt van 100% roestvrij staal en blijft tot 6 maanden lang scherp¹. Het is ook 100% waterbestendig en eenvoudig te reinigen, voor hygiënisch gebruik thuis

  • Precisie en controle, met vertrouwen: de flexibele Flex-kop past zich aan je gezichtscontouren aan om efficiënt haartjes te grijpen. Het 4D-Blade ontwerp stelt je in staat om je stijl vorm te geven en te verscherpen, ongeacht je skill level.

Zoek verkopers

De 4D-Blade is gebouwd om lang mee te gaan en blijft tot 6 maanden lang scherp¹.

Blijft tot 6 maanden lang scherp
Mogelijk gemaakt door 4D Blade-technologie

Mogelijk gemaakt door 4D Blade-technologie

De innovatieve 4D-Blade heeft twee centrale scheerzones en twee zijtrimmers. De SkinGuard-kam beschermt de huid tegen het mes – voor een comfortabele scheerbeurt die glad genoeg is voor een geweldig resultaat maar zacht blijft voor de huid.

Blijft tot 6 maanden lang scherp*

Blijft tot 6 maanden lang scherp¹

Het Braun Series X-Vervangend scheerblad is gebouwd om langer mee te gaan.

Robuust en betrouwbaar

Robuust en betrouwbaar

Het Braun Series X-mes komt niet los tijdens verplaatsing, bewegingen of druk, dus hij is altijd klaar voor gebruik.

4 snijgebieden met 450 bewegingen per seconde

4 snijgebieden met 450 bewegingen per seconde

De twee zijtrimmers en twee centrale scheermessen maken 450 bewegingen per seconde voor een snelle en efficiënte scheerbeurt.

Efficiënte Flex-kop

Efficiënte Flex-kop

De 4D-Blade heeft een flexibele Flex-kop, die zich aan je gezichtscontouren aanpast. Hierdoor wordt scheren op lastige plekken nog gemakkelijker.

Getest op langdurige belasting

Getest op langdurige belasting

Getest op kunststof borstelharen om zelfs op de dichtste baarden goed te presteren. We hebben hem zelfs onderworpen aan een valtest van 1 meter om maximale duurzaamheid te garanderen.

Robuust en roestvrij staal, voor scherpe lijnen en randen

Robuust en roestvrij staal, voor scherpe lijnen en randen

De 4D-Blade is gemaakt van 100% roestvrij staal en creëert scherpe lijnen en randen, zodat je je stijl met vertrouwen kunt vormgeven.

Eenvoudig te vervangen, past op elk Braun Series X-apparaat

Eenvoudig te vervangen, past op elk Braun Series X-apparaat

Verleng de levensduur van je Braun Series X. Dit Vervangend scheerblad is compatibel met alle Series X-apparaten. Klik het oude mes gewoon van je Series X af en klik het nieuwe erop.

100% waterbestendig, voor hygiënisch thuisgebruik

100% waterbestendig, voor hygiënisch thuisgebruik

De 4D-Blade is 100% waterbestendig en kan worden gebruikt bij de wastafel of onder de douche. Eenvoudig te reinigen onder stromend water, voor hygiënisch thuisgebruik.

¹Op basis van twee gezichtsscheerbeurten per week, werkelijke resultaten kunnen uiteenlopen

Waarderingen & Beoordelingen

Beheer cookies