Beheer cookies

Series X XT10 Navulmesje, zwart.

  • Navulmesje voor Braun Series X: verleng de levensduur van je apparaat door je mes elke 6 maanden te vervangen.
  • 4D-Blade-technologie: één mes met 4 scheerelementen – bestaande uit 2 zijtrimmers en 2 centrale scheerzones. Met 450 bewegingen per seconde scheert hij glad genoeg voor een geweldig resultaat, terwijl hij zacht blijft voor de huid.
  • Huidbescherming: gekooide mestechnologie beschermt de huid tegen het mes, zodat je comfortabel kunt scheren en trimmen, zelfs op gevoelige plekken.
  • Gebouwd om langer mee te gaan: de 4D-Blade is gemaakt van 100% roestvrij staal en blijft tot 6 maanden lang scherp¹. Het is ook 100% waterbestendig en eenvoudig te reinigen, voor hygiënisch gebruik thuis
  • Precisie en controle, met vertrouwen: de flexibele Flex-kop past zich aan je gezichtscontouren aan om efficiënt haartjes te grijpen. Het 4D-Blade ontwerp stelt je in staat om je stijl vorm te geven en te verscherpen, ongeacht je skill level.
Zoek detailhandelaren

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.