Beheer cookies

Braun Face 810 2-in1 gezichtsepilator en reinigingsborstel met 2 opzetstukken.

rating-staricon
(38)4.16 / 594% recommended

Braun Face. De eerste gezichtsepilator ter wereld & reinigingsborstelsysteem. Geef je gezicht een egale, stralende huid.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

Smalle epileerkop voor ultieme precisie

Door het kleine en compacte ontwerp van de Braun Face kun je deze hanteren zoals je mascaraborstel voor absolute controle en precisie. Hij verwijdert haren vanaf de wortel voor een gladde en zijdezachte huid, tot wel 4 weken lang.

10 micro-openingen grijpen de fijnste haartjes vast (0,02 mm)

Zo zacht, dat je klaar bent voor je er erg in hebt. De extra kleine kop heeft 10 micro-openingen die zelfs de fijnste haartjes tot 0,02 mm vastgrijpen.

Sneller dan doorsnee methoden (zoals met het pincet)

De Braun Face verwijdert haren vanaf de wortel voor een gladde en zijdezachte huid, tot wel 4 weken lang. En met 200 plukbewegingen per seconde is hij grondiger en aanzienlijk sneller dan een pincet.

Voor de kin, bovenlip, voorhoofd en om de wenkbrauwen in model te houden.

Sonische gezichtsborstel.

Reinig je huid tot diep in de poriën met de gezichtsborstel. Herstel op zachte wijze de zuiverheid en glans van je gezichtshuid door make-up en onzuiverheden te verwijderen, 6x beter dan met een handmatige reiniging. Braun Face frist niet alleen de glans en uitstraling van je gezichtshuid op. Hij helpt ook om crème en vochtinbrengende middelen beter te laten werken.

Verfijnt en scrubt met honderden microbewegingen

Met honderden microbewegingen werkt de reinigingsborstel van Braun Face 6x beter dan een handmatige reiniging, scrubt zacht en verfijnt je huid.

Eigenschappen

Wet&Dry. Maak het reinigen tot diep in de poriën tot onderdeel van je doucheroutine.

Omdat de Braun Face borstel 100% waterbestendig is, kun je nu de zachte en grondige reiniging deel laten uitmaken van je doucheroutine. Hij is dermatologisch getest en is geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs bij een gevoelige huid.

Beschermkapje kleur

Zilver

Vervangbare batterij

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Vervang je borstel elke 3 maanden voor een huid die als nieuw aanvoelt

Je waardevolle huid verdient de best mogelijke behandeling. Daarom kun je het beste de borstel elke drie maanden vervangen voor een optimale prestatie.
Vind de juiste borstel

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor de Braun Face 810.

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de Braun Face 810 (pdf)

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

belouc

Jouw woonplaatsOudenaarde
rating-staricon

9 Oct, 2020

VOLDOET NIET

Toestel 2x geprobeerd. Werkt helaas op batterijen/draait dus heel traag! Dit toestel was de enige optie daar ik reeds silk epil in mijn bezit heb. Cleansing wordt enkel aangeboden MET epilator en/of mini epilator

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Murat

Jouw woonplaats
rating-staricon

26 Sep, 2019

Uitstekend!

Heel handig toestel raad het iedereeen aan om het gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jouw woonplaats
rating-staricon

31 March, 2016

sabrina

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik was aangenaam verrast toen mijn man me een pakje gaf toen ik van mijn werk kwam , het was de braun face , ik had dit niet verwacht dus was ik super blij , ik vind het erg belangrijk dat mijn gezicht dagelijks goed gereinigd word dus nu met dit toestelletje zal het nog beter gaan , ik moet zeggen juist na het gebruik ervan voel ik nog een paar seconden tintelingen op mijn gezicht dus het zal ook goed zijn voor de bloedcirculatie en versteviging van de huid , mijn gezicht voelt zacht aan dus alleen maar positieve punten , een echte aanrader voor iedereen

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Lizzy83

Jouw woonplaats
rating-staricon

23 July, 2015

braun

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het epileren verloopt vlot en gemakkelijk.de borstel om het gelaat te reinigen is zeer zacht en aangenaam

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Carolineke_84

Jouw woonplaats
rating-staricon

9 July, 2015

Braun Face :-)

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb de gezichtsepilator nog niet gebruikt, ben er een beetje bang van, maar waarschijnlijk voor niets nodig ;-) De gezichtsreiniger is fantastisch, reinigt alle dode huidcellen, mijn huid voelt veel zachter en gladder aan! Ook heel makkelijk in gebruik! Bedankt!!!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|