Vrouwelijke ontharing

Voel je mooi met een onweerstaanbaar gladde huid tot 4 weken lang!
Veilige en doeltreffende permanente zichtbare ontharing thuis.
's Werelds eerste gezichtsepilator met reinigingsborstelsysteem.
Silk-épil ladyshavers en Silk-épil 3in1 trimmers.
Ontdek ons assortiment Silk-épil epilators, ladyshavers en het Silk-expert Pro IPL-apparaat en vind de haarverwijderingsmethode die het best bij je past. Ontdek hoe je Braun producten gebruikt, lees alles over de laatste innovaties op het gebied van haarverwijdering en leer over nieuwe technieken waarmee je een ultrazachte huid krijgt.

Het leven is te dynamisch om afgeremd te worden door ongewenste haartjes.

De Silk-épil 9 SkinSpa is de snelste en meest precieze epilator van Braun. Hij verwijdert zelfs de kortste haartjes waar wax niet bij kan voor een onweerstaanbaar gladde huid, tot 4 weken lang. Je hoeft nu niet meer te wachten tot je haartjes lang genoeg zijn om te waxen.

De snelste en meest precieze epilatie voor een gladde huid tot wel 4 weken lang.

Epileer, scrub, verfijn de huid en scheer gevoelige plekken

De veiligste IPL-technologie.

De IPL-technologie van Braun is uitsluitend ontworpen om zich aan te passen aan jouw huidtint en biedt permanent zichtbare ontharing. Braun Silk-expert Pro IPL, klinisch getest en sneller dan andere IPL-producten, is ideaal voor veilige en doeltreffende haarverwijdering thuis.

's Werelds eerste apparaat voor gezichtsepilatie en -reiniging.

FaceSpa Pro van Braun de gebruiksvriendelijke gezichtsepilator, helpt je bij het nauwkeurig verwijderen van ongewenste haartjes van de kin, bovenlip en het voorhoofd. De extra smalle kop heeft tien micro-openingen die zachtjes de allerfijnste haartjes (0,02 mm) verwijderen voor een huid die tot een maand lang glad blijft. En met 200 plukbewegingen per seconde is de gezichtsepilator grondiger en aanzienlijk sneller dan een handmatige pincet. Bovendien kan hij in verhouding met waxen haartjes verwijderen die vier keer zo kort zijn.

Braun Silk-épil scheerapparaten en stylers.

Het Braun aanbod van ladyshavers en 3in1 trimmers biedt een zachte en comfortabele scheerbeurt voor je hele lichaam. Speciaal ontworpen voor vrouwelijke vormen, ideaal om te gebruiken op gevoelige zones zoals de bikinilijn en onderarmen.

Voor een gladde en stralende huid.
Onthul je creativiteit.