Beheer cookies

Series 3 Shave&Style 3010BT 3-In-1 Wet & Dry elektrisch scheerapparaat Met Precisietrimmer.

rating-staricon
(4)4.25 / 5100% recommended

Het Braun Series 3 Shave&Style oplaadbare elektrische scheerapparaat/scheersysteem is het ideale 3-in-1 verzorgingsapparaat. Kies tussen een gladde scheerbeurt en nauwkeurig baardtrimmen en -stylen door eenvoudigweg de kop van het apparaat te verwisselen en een van de 5 kamopzetstukken te gebruiken om de gewenste baardlengte te bereiken.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

3-in-1 tool voor precisiestyling

Met gemakkelijk te verwisselen opzetstukken.

Gelijkmatig trimmen

Gebruik één van de 5 kammen (1-7 mm) voor je gewenste baardstijl: een mannelijke 3-dagenbaard of die nonchalante stoppelbaard.
Precieze afwerking
Gebruik de trimkop om je bakkebaarden en snor gemakkelijk vorm te geven. Brauns blijvend scherpe mesjes zijn volgens de hoogste normen ontwikkeld.

MicroComb-technologie. Grijpt en verzamelt meer haar voor een snellere scheerbeurt.*

Deze bestaat uit twee rijen fijne en even brede groefjes rond een onafhankelijk bewegende middentrimmer. Deze technologie vangt en geleidt meer haartjes bij elke beweging voor een snellere scheerbeurt. Het verschil met andere scheerapparaten is merkbaar, vooral tijdens de marteltest op de 3-dagenbaard.
*in vergelijking met voorgaande Series 3 bij een 3-dagenbaard.

Drievoudig scheersysteem

Twee scheerbladen en een geïntegreerde middentrimmer scheren steeds gladder. Samen snijden ze doeltreffend lange en korte haartjes bij elke beweging, bewezen op 3-dagenbaarden.

2x SensoFoil

Speciaal ontworpen voor een doeltreffende, gladde scheerbeurt en zacht voor de huid.

Middentrimmer

Scheert eenvoudig zelfs langere en moeilijkere haartjes.

Geweldige grip

Het ergonomische handvat met het iconische rubberpatroon van Braun biedt stevige grip, zelfs in een natte badkameromgeving of wanneer je je scheerapparaat afspoelt onder stromend water.

Scheer nat of droog

Je kan de Series 3 Shave&Style met water, scheerschuim of -gel gebruiken voor nog meer glijcomfort en een gladder aanvoelende huid. Bovendien kan je je zelfs onder de douche scheren.

Eigenschappen

100% waterbestendig

De Braun Series 3 ProSkin is IPX7-gecertificeerd en kan zonder enig probleem worden ondergedompeld in water van 5 meter diep. Dat betekent dat je hem gewoon onder de kraan kunt afspoelen voor eenvoudig schoonmaken.

LED-display

Het LED-display laat je weten wanneer je scheerapparaat opgeladen moet worden.

Oplaadbare Ni-MH-batterij

Series 3 Shave&Style scheerapparaten zijn oplaadbaar.

Looptijd/Oplaadtijd

Volledig opgeladen in 1 uur voor 45 minuten scheren. 5 minuten opladen is genoeg voor één scheerbeurt.

Automatische voltage-aanpassing

Scheren met/zonder snoer

Kleur

blauw

Opzetstukken

Precisiehoofd

Trimkop

1, 2 mm Kam

3mm Kam

5mm Kam

7mm Kam

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

BasP

Jouw woonplaatsWaalwijk
rating-staricon

17 Jan, 2018

werkt goed, maar niet perfect

Ik heb dit Braun scheerapparaat gratis ontvangen. Ik vind het scheerapparaat erg prettig in gebruik en maak er daarom dus ook graag gebruik van. Ik scheerde eerst altijd met een scheermesje en dit gaat toch een stuk vlotter. Hij apparaat heeft wel een klein beetje moeite met het weghalen van de laatste kleine haartjes, dus deze haal ik vaak even alsnog met een mesje weg.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

DimitriB

Jouw woonplaatsBonheiden
rating-staricon

19 Dec, 2017

Mooi toestel, Mooie prijs!

​Ik heb dit toestel enkele weken geleden gratis mogen ontvangen om het toestel uitgebreid te kunnen testen. Ik heb een gewone tot gemiddelde baardgroei, waardoor ik niet alle extra opzetstukken nodig heb (uiteraard wel praktisch dat deze allemaal meegeleverd worden). Met dit toestel kan ik eenvoudig gladscheren, maar kan ik er ook voor kiezen om gewoon stoppeltjes te scheren. Dit verkies is het liefst. Ik heb het toestel zowel uitgetest boven de lavabo, als tijdens het nemen van een douche. Beide vormen geen probleem voor dit scheertoestel. Tijdens de eerste scheerbeurten had ik wel een lichte irritatie, maar dit blijkt te komen door te overschakeling van mijn vorige apparaat (Philips). Dit is intussen ook voorbij.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

GijsMe

Jouw woonplaatsLeuven
rating-staricon

17 Dec, 2017

Een top trimmer!

Als tester ontving ik gratis een Braun Series 3 3010BT toestel. Dit toestel heb ik enkele weken uitgetest om nadien een review te schrijven voor komende consumenten. Allereerst wil beginnen over het design, het toestel is mooi afgewerkt met een opvallend blauwe kleur. Ikzelf kan zeggen dat dit een zeer goed uitziend toestel is! Als tweede behandel ik de gebruikservaring. Het toestel lost zeker in op de noden die ikzelf heb. Het toestel is uitermate geschikt om je baard te trimmen en doet dit zeer goed. Anderzijds kan je het toestel minder goed gebruiken als een scheerapparaat. Hoewel het toestel kan trimmen en scheren valt het scheren bij mij wat tegen. Het mist haartjes en je dient langer te scheren. Ik kan dus concluderen dat dit toestel geschikt is voor mannen die hun baard trimmen. Een nadeel dat ik ervaar bij de scheermachine is het wisselen van kopstukken. Zo moet je steeds van kopstuk veranderen wanneer je wilt scheren of wanneer je wilt trimmen. Dit vind ik persoonlijk minder. Daarnaast wil ik nog toevoegen dat het apparaat waterbestendig is. Dit is zeker een grote meerwaarde! Heb dit getest en werkt naar mijn gevoel perfect. Ik kan dit toestel dus aanraden voor mannen die hun baard trimmen en het toestel willen gebruiken tijdens het wassen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

JanR28

Jouw woonplaatsmerelbeke
rating-staricon

28 Nov, 2017

goed scheerapparaat

Ik test nu al een goede week het Braun Serie 3 3010BT Shave and Style (3 in 1) dat ik gratis gekregen heb via Roamler. Dit toestel is zeer gemakkelijk in gebruik. Zo kan je gemakkelijke wisselen van opzetstuk. Het scheerapparaat scheert echt zeer goed, vind ik. Het zorgt ervoor dat je glad geschoren bent. Het is ook zeer gemakkelijk dat je zowel nat als droog kan scheren. Minpuntje is wel dat je het niet kan gebruiken wanneer het aan het opladen is. Ik raad dit scheerapparaat zeker aan voor iemand die niet al te veel baardgroei heeft.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|