Elektrische scheerapparaten van Braun

’s Werelds nummer één merk in folie scheerapparaten.¹

Series 9

De beste scheerbeurt van Braun

efficiënt en comfortabel..

40.000 dwarssnijdende acties per minuut.

Synchro Sonic™.

vanaf €359,99 MSRP

Series 7

Intelligent scheerapparaat

krachtig en zacht.

Leest je gezicht en past zich aan je baard aan.

Sonische technologie.

vanaf €339,99 MSRP

Series 5

Huidcomfort

zelfs op moeilijke plekken.

Vermindert de druk en beschermt je huid.

Comfort Flexkop.

vanaf €199,99 MSRP

Series 5
WaterFlex

Gladde scheerbeurt, huidcomfort

Glijdt perfect met water, schuim of gel.

Waterbestendige Flexkop.

vanaf €139,99 MSRP

Series 3

Scheert dicht op huid voor gladde huid

Minder bewegingen voor minder huidirritatie.²

3•Flex + MicroComb.

vanaf €79,99 MSRP

Series 1

De eenvoudige manier voor een glad scheerresultaat.

2-D-contouraanpassing.

vanaf €59.00 MSRP

MobileShave

Zodat mannen overal en altijd een gladde huid kunnen hebben.

2-D-contouraanpassing.

vanaf €34,99 MSRP

Braun-scheerapparaten maken gebruik van innovatieve scheertechnologie, zodat je elke dag kunt beginnen met een perfect gladde, schone scheerbeurt. Bekijk onze productieselectie voor het beste elektrische scheerapparaat voor jouw persoonlijke behoefte.

Grondig

In tegenstelling tot roterende scheerapparaten, die ronddraaien, zijn alle Braun-scheerapparaten ontworpen voor beweging in een rechte lijn. De reden hiervoor is dat wij van mening zijn dat dit de meest intuïtieve en efficiënte beweging is. De wetenschap is het hiermee eens. Uit tests van een onafhankelijk instituut is gebleken dat de Braun Series 9 meer haar in één beweging scheert dan andere scheerapparaten.

AutoSense-technologie

Onze unieke AutoSense-technologie leest de dikte van je baard en past het vermogen van de motor van het scheerapparaat aan de dikte aan. En is extra krachtig waar dat nodig is. Dit betekent dat de Series 9, 7 en nu Series 5 van Braun ongelofelijke prestaties mogelijk maken in één beweging, met uitstekende gladheid en comfort.

Kom meer te weten

AutoSense-
technologie

Glad resultaat en huidcomfort

Minder bewegingen minimaliseren het risico op huidirritatie, zo eenvoudig is het. Daarom kiezen veel mannen met een gevoelige huid voor de efficiëntie van een Braun elektrisch scheerapparaat.

Braun zet als ultieme huidbescherming een ultradun scheerblad tussen je huid en de superscherpe messen. Elk scheerblad heeft een uniek patroon van 1.064 ergonomisch gevormde gaatjes die elk haartje in de perfecte hoek scheren. Zo blijft je huid lang glad zonder dat hij rechtstreeks met de mesjes in contact komt.

Zachtheid


De Braun scheerapparaten (Series 3 en hoger) hebben drukgevoelige mesjes die zich perfect aan je huid aanpassen. De premium modellen (Series 5 en hoger) hebben bovendien een dynamisch flexibel hoofd dat langs de gezichtscontouren maximaal contact behoudt.

Natte of droge scheerervaring

Sommige mannen vertelden ons dat ze hun elektrisch scheerapparaat liever met water, schuim of gel gebruiken zodat het beter glijdt en de huid verfrist. Daarom zijn de meeste Braun scheerapparaten 'Wet & Dry', gemakkelijk te herkennen aan het icoon op de verpakking of de modelnaam.

Zo kan je altijd de door jou gewenste scheermethode kiezen. Alle Braun scheerapparaten zijn trouwens 100% waterbestendig tot op 5 meter diep, zodat je ze perfect onder stromend water kan afspoelen en reinigen.

Perfecte ergonomie


De Braun Series scheerapparaten zijn ontworpen om natuurlijk en intuïtief in je hand te passen.
De ergonomische, afgeronde vorm en de perfecte positionering van de interfacepunten zorgen ervoor dat het in iedere situatie goed te hanteren is.

Eenvoudig onderhoud


Hoewel elk Braun scheerapparaat volledig onder stromend water afspoelbaar is, zorgt ons eigen Clean & Charge-station er automatisch voor dat je scheerapparaat altijd zijn maximale prestatie behoudt. De op alcohol gebaseerde reinigingsvloeistof verwijdert 99,9 % van de bacteriën, smeert de snijelementen en laadt het scheerapparaat op. Een Braun Clean & Charge-station gebruiken is dan ook 10 keer hygiënischer dan met kraanwater reinigen, en je scheerapparaat voelt en ruikt elke dag als nieuw.

Fascinerend design.Geproduceerd in Duitsland.
Voor Braun gaat goed design zoveel verder dan wat je kunt zien. Ieder detail is belangrijk en vormt de perfecte samensmelting van vorm en functie om de beste scheerervaring voor veel gebruiksjaren te creëren.
¹ Gebaseerd op het wereldwijde marktaandeel in waarde van folie scheerapparaten van april 2016 tot april 2017. Bron: Leidende marktinstituten
² In vergelijking met voorgaande Series 3. Getest op 3-dagenbaarden.