Elektrische scheerapparaten van Braun

’s Werelds nummer één merk in folie scheerapparaten.¹

Series 9

’s Werelds meest efficiënte scheerapparaat.Uitzonderlijk mild.2

489.99 € (starting from)

Series 8

Nauwkeurig glad en huid-comfort.

489.99 € (starting from)

Series 7

En zich eraan aanpast.

379.99 € (starting from)

Series 5

Maximale prestaties. Buitengewoon huidcomfort.

299.99 € (starting from)

Series 3

Clean & close.

49.99 € (starting from)

Series 1

De eenvoudige manier voor een glad scheerresultaat.

79.99 € (starting from)

Grondig.

In tegenstelling tot roterende scheerapparaten, die ronddraaien, zijn alle Braun scheerapparaten ontworpen voor beweging in een rechte lijn. De reden hiervoor is dat wij van mening zijn dat dit de meest intuïtieve en efficiënte beweging is. De wetenschap is het hiermee eens. Uit tests van een onafhankelijk instituut is gebleken dat de Braun Series 9 meer haar in één beweging scheert dan andere scheerapparaten.

Closeness & skin comfort.

Fewer strokes minimize the risk of skin irritation, it‘s that simple. That‘s why many men with sensitive skin chose the efficiency of a Braun electric shaver. For ultimate skin protection, Braun puts an ultra-thin foil between your skin and the super-sharp blades. Each foil comes with a unique pattern of 1,064 ergonomically formed holes that captures each hair in the perfect angle. This way, you get the long-lasting closeness you want without your skin ever making direct contact with the blades.

Zachtheid.

De Braun scheerapparaten (Series 3 en hoger) hebben drukgevoelige mesjes die zich perfect aan je huid aanpassen. De premium modellen (Series 5 en hoger) hebben bovendien een dynamisch flexibele kop die langs de gezichtscontouren maximaal contact behoudt.

Natte of droge scheerervaring.

Sommige mannen vertelden ons dat ze hun elektrisch scheerapparaat liever met water, schuim of gel gebruiken zodat het beter glijdt en de huid verfrist. Daarom zijn de meeste Braun scheerapparaten ‘Wet&Dry’, gemakkelijk te herkennen aan het icoon op de verpakking of de modelnaam.Zo kan je altijd de door jou gewenste scheermethode kiezen. En daarnaast: Alle scheerapparaten van Braun zijn volledig waterbestendig tot 5 meter diep, dus je kunt zezonder problemen spoelen en reinigenonder stromend water.

Eenvoudig onderhoud


Hoewel elk Braun scheerapparaat volledig onder stromend water afspoelbaar is, zorgt ons eigen Clean&Charge-station er automatisch voor dat je scheerapparaat altijd maximaal blijft presteren.De op alcohol gebaseerde reinigingsvloeistof verwijdert 99,9% van de bacteriën, smeert de snijelementen en laadt het scheerapparaat op. Een Braun Clean&Charge-station gebruiken is dan ook 10 keer hygiënischer dan met kraanwater reinigen, en je scheerapparaat voelt en ruikt elke dag als nieuw.

Perfecte ergonomie


De Braun Series scheerapparaten zijn ontworpen om natuurlijk en intuïtief in je hand te passen. De ergonomische, afgeronde vorm en de perfecte positionering van de interfacepunten zorgen ervoor dat het in iedere situatie goed te hanteren is.

AutoSense-technologie.


Onze unieke AutoSense-technologie leest de dikte van je baard en past het vermogen van de motor van het scheerapparaat aan de dikte aan. En is extra krachtig waar dat nodig is. Dit betekent dat de Series 9, 8, 7 en nu Series 5 van Braun ongelofelijke prestaties mogelijk maken in één beweging, met uitstekende gladheid en comfort.

Fascinerend design. Made in Germany.
Voor Braun gaat goed design zoveel verder dan wat je kunt zien. Ieder detail is belangrijk en vormt de perfecte samensmelting van vorm en functie om de beste scheerervaring voor veel gebruiksjaren te creëren.
¹ Op basis van wereldwijd Braun waardeaandeel in de wereldwijde markt voor elektrische scheerapparaten met scheerblad van april 2016 tot april 2017. Bron: Toonaangevende marktonderzoeksinstituten.
² Getest op 3-dagenbaarden in vergelijking met toonaangevende premium reeksproducten.